Cégünk a duguláselhárítás díjáról számlát ad, melyet a biztosítók elfogadnak

Senki nem örül, annak amikor azzal szembesül, hogy eldugult a WC, hiszen ez nemcsak azt jelenti, hogy nem tudjuk használni az elkövetkező pár órában, hanem bizony az esetlegesen kiömlő szennyvíz komoly károkat tud okozni a lakásunk berendezéseiben.

Sajnos láttunk már több olyan esetet amikor a lakóknak ki kellett dobniuk a szőnyeget, az ágyat, fel kellett szedetniük a laminált parkettát, újra kellett festeni a falat, sőt az alattuk lakó szomszédot is kártalanítaniuk kellett.
Természetesen a dugulásra is, mint bármely más káreseményre fel lehet készülni. Alapvetően kell legyen lakásbiztosításunk.

Viszont!
Nem alapszolgáltatás a duguláselhárítás káresemény a legtöbb biztosítónál! Mindenkinek azt javaslom, hogy a lakásbiztosítási szerződést nézze át, és vettesse bele a falbontás nélküli duguláselhárítást mint lehetséges káreseményt.


Cégünk a duguláselhárítás díjáról számlát ad, melyet a biztosítók elfogadnak, és ha a szerződésed kiterjed rá, akkor az összeget visszatérítik neked.

Fintor Zsolt 06302296420
Gépi Duguláselhárítás Specialista

#fintordugulas #fintor www.fintor.hu #fintoranita #fintorzsolt #duguláselhárítás #dugulás #MISKOLC #dugulásmiskolc #duguláselhárításmiskolc #duguláselhárítás #fintorzsolt #duguláselhárításspecialista

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük