Cégünk a duguláselhárítás díjáról számlát ad, melyet a biztosítók elfogadnak

Senki nem örül, annak amikor azzal szembesül, hogy eldugult a WC, hiszen ez nemcsak azt jelenti, hogy nem tudjuk használni az elkövetkező pár órában, hanem bizony az esetlegesen kiömlő szennyvíz komoly károkat tud okozni a lakásunk berendezéseiben.

Sajnos láttunk már több olyan esetet amikor a lakóknak ki kellett dobniuk a szőnyeget, az ágyat, fel kellett szedetniük a laminált parkettát, újra kellett festeni a falat, sőt az alattuk lakó szomszédot is kártalanítaniuk kellett.
Természetesen a dugulásra is, mint bármely más káreseményre fel lehet készülni. Alapvetően kell legyen lakásbiztosításunk.

Viszont!
Nem alapszolgáltatás a duguláselhárítás káresemény a legtöbb biztosítónál! Mindenkinek azt javaslom, hogy a lakásbiztosítási szerződést nézze át, és vettesse bele a falbontás nélküli duguláselhárítást mint lehetséges káreseményt.


Cégünk a duguláselhárítás díjáról számlát ad, melyet a biztosítók elfogadnak, és ha a szerződésed kiterjed rá, akkor az összeget visszatérítik neked.

Fintor Zsolt 06302296420
Gépi Duguláselhárítás Specialista

#fintordugulas #fintor www.fintor.hu #fintoranita #fintorzsolt #duguláselhárítás #dugulás #MISKOLC #dugulásmiskolc #duguláselhárításmiskolc #duguláselhárítás #fintorzsolt #duguláselhárításspecialista

Soha ne öntsd ezeket a mosogatóba!

Ha nem szeretnéd, hogy pénzt kelljen költened az eldugult lefolyó okozta károk elhárítására, jobb, ha tudod, mik azok az anyagok, hulladékok, amiket soha nem szabad a lefolyókba bele önteni. Ezen anyagok kidobására, inkább valami más módot találj!
Sütőolaj
A dugulások, eltömődések egyik első számú felelőse, amely más anyagokkal keveredve komoly akadályok képződését okozhatja. A majonézt és a salátaönteteket sem érdemes a lefolyóba önteni.
Vaj és margarin
Különösen olvasztott formában “veszélyesek”, mert kihűlve ismét megszilárdulnak, és vízhatlan akadályokká alakulnak a csövekben.
Zsírok
A szalonna vagy húsok sütéséből visszamaradt, olvadt zsírt sem szabad a mosogatóba önteni, mert akárcsak a vaj vagy a margarin, kihűlés után megszilárdul, és összegyűjti, majd egyetlen szilárd dugóvá alakítja a csőben lévő egyéb lerakódásokat.

Tapasztalataim szerint egy jól karbantartott mosogató is kb. 5 évente eldugul, egyszerűen a zsírok és a mosogatáshoz használt szerek ennyi év alatt lerakódnak a lefolyócső falára. Az ilyen dugulást otthoni módszerekkel nemigazán lehet megszüntetni. Ha igazán gyors és hatékony megoldást szeretnél, Miskolc és környékén hívj a 06302296420 -as telefonszámon.

Ne izgulj, garantáltan falbontás nélkül szüntetjük meg a dugulást, és a duguláselhárításra 7 nap garanciát adunk.

MIT TÉGY AMÍG A DUGULÁSELHÁRÍTÓ A HELYSZÍNRE ÉR?

MIT TÉGY, HA ELDUGULT A mosogató, a WC vagy a kád?

ÜLJ A LAPTOP ELÉ VAGY TELEFONON ÜSD A GOOGLE – BA dugulas Miskolc és tárcsázd számunkat, hamarosan érkezik a segítségünk.

A telefonos bejelentés során légy nagyon pontos, minden lehetséges információt adj meg nekünk, kezdve a ház és a vezetékek típusával, korával, a rendszer esetleges korábbi problémáival, a dugulás lehetséges okával. Mondd el az eddigi próbálkozásokat, melyeket a dugulás elhárítása érdekében tettél. Fontos, hogy ne hallgass el semmit, mert ezáltal fontos információkat veszít a szakember.

Teendők a duguláselhárítók kiérkezéséig:

Ha a dugulás miatt a víz nem folyik le a rendszerben, akkor lehetőség szerint ne használd a lefolyót mindaddig, amíg a szakember meg nem érkezik.

A várakozási idő alatt pakolj el a dugulás környékéről, biztosítsd a lehető legtöbb teret a későbbi munkálatokhoz, illetve legyen a 220V-hoz hozzáférés és a vízvétel lehetőségét is.

A szakember kiérkezése előtt ne önts savat (lefolyótisztító, sósav, ecet-szódabikarbóna kombó) a rendszerbe, mert több kárt okoznak, mint hasznot, ha mégis megtetted erről mindenképpen tájékoztass a szakembert a munka megkezdésekor, mert a védőkesztyű ellenére is komoly sérüléseket okozhatnak ezek a szerek!

Amikor a szakértő munkatársak kiérkeznek a helyszínre feltétlenül mondd el, hogy eddig milyen módszerrel próbálkoztál, vagy kerülhetett-e bármilyen idegen tárgy a lefolyóba (popsitörlő, wc illatosító). Vágtál-e lyukat a csőre? Maradhatott-e csőgörény a csőben? /megtörtént esetek alapján!/

LÉGY ŐSZINTE!

Ezzel energiát, időt és pénzt takarítasz meg!

Fintor Zsolt

Gépi duguláselhárítás 1 órán belül

Miskolcon és Borsod megyében.

Hétvégén, ünnepnap, éjszaka ügyelet.

Falbontás nélkül, azonnal.

Küldetésünk: azonnal használható, tiszta lefolyók.

Hibabejelentés 06 30 229 6420

Házilag meg nem oldható esetekben

Jó tanácsok lefolyó és WC dugulás esetére.

Házi módszerekkel a legtöbb dugulás nem oldható meg. Ilyenkor az a fontos, hogy minél előbb a helyszínre érkezzen a szakember. Miskolc és környékén bízd ránk a lefolyóidat. Több mint tízezer duguláselhárítás tapasztalatatával, több csapattal, több géppel, rengeteg spirállal kifejezetten a duguláselhárításra specializálódtam 5 évvel ezelőtt. Lefolyóid megérdemlik, hogy a specialistákra bízd őket.

Fintor Zsolt

Vízvezeték szerelő 1994 óta

Gépi Duguláselhárítás Specialista

06302296420