MIT TÉGY AMÍG A DUGULÁSELHÁRÍTÓ A HELYSZÍNRE ÉR?

MIT TÉGY, HA ELDUGULT A mosogató, a WC vagy a kád?

ÜLJ A LAPTOP ELÉ VAGY TELEFONON ÜSD A GOOGLE – BA dugulas Miskolc és tárcsázd számunkat, hamarosan érkezik a segítségünk.

A telefonos bejelentés során légy nagyon pontos, minden lehetséges információt adj meg nekünk, kezdve a ház és a vezetékek típusával, korával, a rendszer esetleges korábbi problémáival, a dugulás lehetséges okával. Mondd el az eddigi próbálkozásokat, melyeket a dugulás elhárítása érdekében tettél. Fontos, hogy ne hallgass el semmit, mert ezáltal fontos információkat veszít a szakember.

Teendők a duguláselhárítók kiérkezéséig:

Ha a dugulás miatt a víz nem folyik le a rendszerben, akkor lehetőség szerint ne használd a lefolyót mindaddig, amíg a szakember meg nem érkezik.

A várakozási idő alatt pakolj el a dugulás környékéről, biztosítsd a lehető legtöbb teret a későbbi munkálatokhoz, illetve legyen a 220V-hoz hozzáférés és a vízvétel lehetőségét is.

A szakember kiérkezése előtt ne önts savat (lefolyótisztító, sósav, ecet-szódabikarbóna kombó) a rendszerbe, mert több kárt okoznak, mint hasznot, ha mégis megtetted erről mindenképpen tájékoztass a szakembert a munka megkezdésekor, mert a védőkesztyű ellenére is komoly sérüléseket okozhatnak ezek a szerek!

Amikor a szakértő munkatársak kiérkeznek a helyszínre feltétlenül mondd el, hogy eddig milyen módszerrel próbálkoztál, vagy kerülhetett-e bármilyen idegen tárgy a lefolyóba (popsitörlő, wc illatosító). Vágtál-e lyukat a csőre? Maradhatott-e csőgörény a csőben? /megtörtént esetek alapján!/

LÉGY ŐSZINTE!

Ezzel energiát, időt és pénzt takarítasz meg!

Fintor Zsolt

Gépi duguláselhárítás 1 órán belül

Miskolcon és Borsod megyében.

Hétvégén, ünnepnap, éjszaka ügyelet.

Falbontás nélkül, azonnal.

Küldetésünk: azonnal használható, tiszta lefolyók.

Hibabejelentés 06 30 229 6420

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük